מחיקת חשבון ומידע - Calendboard

מחיקת חשבון ומידע - Calendboard

מופעל על ידי CALENDBOARD LTD · עודכן: 14 ביולי 2026

אתם יכולים למחוק את החשבון שלכם ואת המידע הקשור אליו באפליקציית Calendboard בכל עת. דף זה מסביר כיצד, ומה נמחק.

מחיקה מתוך האפליקציה (הדרך המהירה)

  1. פתחו את אפליקציית Calendboard.
  2. עברו למסך הפרופיל (הגדרות).
  3. בתחתית המסך לחצו על "מחיקת החשבון והמידע".
  4. אשרו - והמחיקה תתבצע.

מחיקה בבקשה במייל

אם אינכם יכולים לגשת לאפליקציה, שלחו לנו בקשת מחיקה מכתובת המייל שלכם אל info@calendboard.com עם הנושא "מחיקת חשבון", ונטפל בבקשה.

איזה מידע נמחק

Calendboard היא אפליקציה משפחתית שבה המידע משותף בין בני המשפחה. לכן:
  • אם יש עוד בני משפחה מחוברים לחשבון: תוסר החברות שלכם והמידע האישי שלכם, והמידע המשפחתי המשותף יישאר עבור שאר בני המשפחה.
  • אם אתם בני המשפחה האחרונים: יימחק לצמיתות כל מידע המשפחה - אירועים, משימות, פרופילים ונתונים של ילדים, ותמונות שהעליתם.

בנוסף נמחק חשבון ההזדהות שלכם. המחיקה אינה הפיכה ולא ניתן לשחזר את המידע.

שמירת מידע

לאחר המחיקה איננו שומרים את המידע. ייתכן שמידע נותר בגיבויים טכניים לתקופה קצרה מטעמי אבטחה, והוא נמחק אוטומטית.

יצירת קשר

CALENDBOARD LTD, רחוב דוד רמז 22, כפר סבא, ישראל
דוא"ל: info@calendboard.com